September 24, 2023

Maintenance Technician E&I JOB

Over de hele wereld verbinden we het aanbod van en de vraag naar essentiële producten en grondstoffen. Energie waarmee mensen hun huizen kunnen verwarmen en de wereld rondreizen. Voedsel voor een veranderende planeet, grondstoffen en chemicaliën voor bedrijven. Producten die essentieel zijn voor het bestaan van mensen. Wij zorgen voor een veilige, efficiënte en schone opslag van al deze producten. De wereldwijde energietransitie, de groeiende wereldbevolking en alle nieuwe mogelijkheden van opkomende technologieën zijn belangrijke veranderingen waar wij ons als organisatie mee bezighouden. Spreekt deze internationale werkomgeving jou aan en beschik je over de juiste mindset en vaardigheden, reageer dan nu en kom ons Vopak Team versterken.

Maintenance Technician E&I

Als Maintenance Technician E&I sta ja in voor het preventief en curatief onderhoud van onze ACS terminal op de rechteroever, teneinde de continuïteit en optimalisatie van de bedrijfsinfrastructuur op een verantwoorde wijze inzake veiligheid, kwaliteit en milieu te verzekeren. Je werkt nauw samen met de maintenance supervisor om de vooropgestelde prioriteiten vanuit Operations te kunnen bewerkstelligen.

Jouw rol als Maintenance Technician E&I

In de functie van Maintenance Technician E&I sta je in voor het efficiënt uitvoeren van herstellingen en preventief onderhoud aan elektrische toestellen en installaties. Daarnaast begeleid en ondersteun je externe partners op onze terminal.

Je ontwikkeling 

We bieden vele ontwikkelmogelijkheden binnen Vopak. We hebben trainingen om je qua vakgebied verder te ontwikkelen of meer op persoonlijke vaardigheden. Zo zijn er afhankelijk van je ambities en input mogelijkheden tot doorgroeien of specialiseren binnen een bepaalde tak binnen Vopak. Daarnaast bieden we je een volledige onboarding aan zodat jij een kickstart kan nemen bij Vopak.

Aanbod

We werken in een dynamische omgeving. We doen het voor elkaar, alles gebeurt in een leuke sfeer met veel collegialiteit. We spreken elkaar dus ook gewoon aan op een directe en professionele manier wanneer we met iets zitten. Zo weten we wat we aan elkaar hebben. Kortom, je werkt in een professionele omgeving samen met collega’s waarmee je ook plezier kan maken. Daarnaast krijg je een aantrekkelijk salaris en extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering en een pensioenplan.


Jouw kwaliteiten

Je bent iemand die vlot kan communiceren en perfect kan functioneren in teamverband. Daarnaast ben je flexibel en dynamisch. Je bent gedreven en continu op zoek naar verbetering. Verder bezit je ook volgende competenties:

  • Een diploma A2/secundair TSO richting Elektro-mechanica of elektriciteit met optie meet- en regeltechnieken.
  • Ervaring in een operationele omgeving (opslagterminals, productieomgeving…) is een pluspunt.
  • Je hebt een multidisciplinair technisch profiel, met expertise in zowel elektriciteit, elektrische tracing en instrumentatie.
  • Kennis van PLC Siemens S7, Scada en Safety PLC; kennis van AREI en ATEX is een pluspunt.
  • Veiligheid draag je hoog in het vaandel is prioriteit nummer 1 voor je.
  • Je kan werken met een CMMS pakket (INFOR) voor het administratief borgen van het werkorders.

Herken je jezelf in dit profiel? Lees dan zeker verder!
 

Welkom bij Vopak

In onze sterke familiecultuur hebben we aandacht voor onze mensen, ook al zijn we inmiddels een grote globale organisatie. We kijken wat je kunt en geven je mooie kansen. Zo leer je je hele carrière, vaak ook van de mensen om je heen. Op zowel nationaal als internationaal hebben we interessante trainings- en ontwikkelingsmogelijkheden. Als 400 jaar oud havenbedrijf houden we van aanpakken en zijn we direct.

Tijd voor actie

We horen graag van je! Solliciteer direct via de button bovenaan de vacature.

error: Content is protected !!